Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Prefab heeft de toekomst!

Witzand Bouwmaterialen heeft een sterke groei doorgemaakt in het toeleveren van prefab bouwonderdelen. Zo zijn we sterk in het leveren van prefab kappen, prefab schoorstenen, HSB-Elementen, betoncasco’s, CLT en gevelvullende elementen. Op dit moment zijn we bezig met de montage van prefab kappen voor 30 woningen in Zierikzee. Dit project bestaat uit 18 vrijstaande woningen en 6 tweekappers (12 woningen). Naast de prefab kappen leveren we hier ook alle dakkapellen, HSB-topgevels en platte daken.

In het voortraject proberen we onze klanten te ontzorgen door snel een advies op maat aan te leveren. Witzand Bouwmaterialen heeft een eigen prefab afdeling. Hierdoor heeft een klant bij Witzand één vast aanspreekpunt welke kennis heeft van de materie en alle ins en outs weet van het desbetreffende project. Daarnaast hebben we een eigen projectleiding op de bouw. Voordat we starten met het monteren van de prefab bouwonderdelen zal onze projectleider een bezoek brengen aan de bouw. In goed overleg met de uitvoerder van het bouwbedrijf wordt de planning doorgesproken en wordt overlegd wat we van elkaar verwachten. Ook tijdens de montage blijft onze projectleider het aanspreekpunt voor de klant. Door de goede afstemming met de aannemer verloopt de montage conform planning en kan de aannemer zijn verdere werkzaamheden hierop afstemmen.

Als het project in Zierikzee is afgerond hebben we nieuwe projecten in onder andere Zwolle, Enschede, Almelo, Druten, Scheerwolde en Helmond. Daarnaast hebben we aantal mooie HSB projecten in opdracht. Zo gaan we HSB-Elementen leveren en monteren in Eindhoven, Utrecht, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Dit zijn gevarieerde projecten bestaande uit woningbouw, utiliteitsbouw en scholen.

Mocht u informatie willen hebben over prefab, neem dan gerust contact op met onze prefab afdeling!”