Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

WAT HOUDT JOUW FUNCTIE ALS PRODUCTSPECIALIST GEVELBEKLEDING IN EN WAT ZIJN JOUW BELANGRIJKSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

In mijn functie als productspecialist heb ik dagelijks veel contact met klanten en leveranciers. Ik adviseer klanten op het gebied van gevelbekleding voor diverse projecten en maak passende aanbiedingen bij aanvragen die binnenkomen via de buitendienst.

WELKE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN VINDEN ER MOMENTEEL PLAATS IN DE GEVELBEKLEDING SECTOR EN HOE SPEELT WITZAND BOUWMATERIALEN DAAROP IN?

Op het moment zie ik erg veel aanvragen voorbijkomen met houten gevelbekleding. Dit is namelijk circulair en duurzaam. Zeker de trend van het moment! Mijn inschatting is dat dit de aankomende jaren nog meer zal toenemen.

Om in deze vraag te kunnen voorzien, werken wij samen met de juiste partners voor deze houten gevelbekleding en hebben we zelf het product op voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

WITZAND HEEFT OOK EEN EIGEN GEVELBEKLEDING LIJN. KUN JE HIER WAT MEER OVER VERTELLEN? WAT MAAKT DIT PRODUCT UNIEK?

Ja dat klopt, deze gevelbekleding lijn heet RensWood. Het hout van RensWood is afkomstig uit PEFC gecertificeerde bossen en is thermisch gemodificeerd. Dit houdt in dat het een hittebehandeling heeft gehad, waardoor het hout aan een hogere duurzaamheidsklasse (I/II) voldoet. Hierdoor is het erg geschikt om als gevelbekleding te gebruiken. Ook zorgt de gevelbekleding van RensWood voor een moderne en strakke uitstraling van uw woning of ander project!

WELK ADVIES ZOU JE GEVEN AAN ARCHITECTEN, AANNEMERS EN HUISEIGENAREN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR DUURZAME GEVELBEKLEDINGSMATERIALEN?

Dat ligt puur aan de wens van de klant. Wil je gaan voor duurzaam/circulair; kies dan een mooie houten gevelbekleding. Zoek je een rustige houten gevelbekleding; kies dan voor Frake hout. Houd je meer van een wat stoerdere en drukkere uitstraling? Kies dan voor Vuren. Uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden in andere gevelbekleding, benieuwd naar wat we allemaal hebben? Neem gerust contact op, ik adviseer u graag!

 

Meer weten over renovatie van witzand?

Bekijk onze renovatiefolder!