Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

De volgende stap...

Witzand Bouwmaterialen heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Samen met meer dan 150 medewerkers grijpen we de kansen die de veranderende bouwwereld en het veranderende speelveld van bouwtoeleveranciers ons biedt. Jonge, ambitieuze mensen krijgen bij Witzand de kans om zich te ontwikkelen en groeien mee met ons bedrijf. Wij zijn trots en blij dat 3 collega’s weer een volgende stap kunnen zetten in hun carrière.

Herwin van de Vegte (40 jaar) zal per ingang van 1 januari a.s. Commercieel Directeur worden van Witzand Bouwmaterialen. Herwin werkt al meer dan 20 jaar binnen ons bedrijf en is begonnen als stagiaire tijdens zijn HBO opleiding. Na zijn stage heeft Herwin gewerkt op de afdeling verkoop binnendienst, is vestigingsleider geweest en heeft de laatste jaren succesvol leiding gegeven aan de afdeling verkoop binnendienst.  

Michiel Waanders (30 jaar) werkt al ruim 8 jaar bij Witzand Bouwmaterialen. Michiel heeft zijn HBO afstudeeropdracht voltooid binnen ons bedrijf en is daarna gaan werken op de prefab afdeling. De laatste 4 jaar heeft Michiel leiding gegeven aan deze afdeling en heeft daar samen met zijn team een enorme boost gegeven aan de positie van Witzand Bouwmaterialen in de prefab markt. Michiel zal met ingang van 1 januari a.s. hoofd van de afdeling verkoop binnendienst worden.

Wouter Nijzink (41 jaar) werkt sinds 2020 bij Witzand op de afdeling prefab. De jaren daarvoor heeft Wouter gewerkt bij toonaangevende bedrijven die gespecialiseerd zijn in prefab en HSB. Wouter zal met ingang van 1 januari a.s. eindverantwoordelijk worden voor alles wat met prefab en HSB te maken heeft, een snel groeiende activiteit van Witzand Bouwmaterialen.

Wij wensen Herwin, Michiel en Wouter heel veel succes toe in hun nieuwe functies.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen!

Namens de directie Witzand Bouwmaterialen bv

Hans Morsink

Algemeen directeur