Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Houtvezelisolatie

De natuurlijke isolatiematerialen van het Duitse merk GUTEX sluiten naadloos aan op onze visie ten aanzien van biobased bouwen. De materialen, op basis van houtvezels, zijn bij uitstek geschikt om ecologisch én energiezuinig mee te bouwen.

De houtvezelisolatieplaten van GUTEX bieden veelzijdige oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze isolatieplaten zorgen voor natuurlijke vochtregulatie, optimale hittewering, maximale geluidsbescherming en een veilig en gezond woonklimaat. Door te kiezen voor de natuurlijke bouwmaterialen van GUTEX kies je voor zekerheid, comfort en kostenbesparing. GUTEX is toekomstbestendig, want het draagt bij aan een langere levensduur van het gebouw.

De natuurlijke isolatieplaten van GUTEX scoren hoog als het gaat om milieu: de grondstof, houtsnippers van resthout (van den en spar), is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en dus volledig nagroeibaar. Dit duurzame isolatiemateriaal beschikt van nature over zeer goede isolatie-eigenschappen. GUTEX houtvezelisolatieplaten zijn recyclebaar en beschikken over de nodige goedkeuringen en (kwaliteits)certificaten als CE, PEFC, EPD en Natureplus. Dankzij doordachte innovaties vormen GUTEX isolatieplaten een perfect, duurzaam alternatief voor de traditionele, minder milieuvriendelijke isolatiematerialen zoals glas- en steenwol.

 

De voordelen van Gutex:

✔️ Langdurige hoge isolatiewaarde
✔️ Minder stofontwikkeling bij verwerking
✔️ Ideaal voor elk bouwconcept
✔️ Hoge maatvastheid
✔️ Licht en flexibel

Benieuwd naar dit product?

Neem contact op met onze afdeling verkoop!