Living+keukencollectie

trendy keuken

TRENDY KEUKEN


Een top model! Een trendy ontwerp van 300cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van deze kast is afgewerkt met een designpaneel. De kookplaatkast is voorzien van één besteklade en twee pannenladen voor optimaal opberggemak. De volledig geïntegreerde vaatwasser is mooi afgewerkt met een frontpaneel. De spoelkast heeft twee korfladen voor extra bergruimte. Een design klepkast van 39 cm hoog en maar liefst 120 cm breed biedt nog meer opbergmogelijkheden. Het werkblad van spaanplaat heeft een vierkante vlak opbouw spoelbak met een designkraan. Deze keuken wordt gecompleteerd met Etna apparatuur. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf €2.999.

schiereiland keuken


SCHIEREILAND KEUKEN
Gezellig koken en leven in één ruimte waar alles samenkomt. Deze design studiokeuken heeft alles waar het bij een keuken om draait. Koken, spoelen en eten aan het trefpunt in de woning. Compact en toch ruim met de maten 225 x 120 cm. De Etna apparatuur en het design werkblad geven deze designkeuken met 2 zitplaatsen een luxe uitstraling. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf €3.936.

Retro keuken


RETRO KEUKEN
Een exclusief retro designkeuken met een indeling waarover is nagedacht. Koelen, koken en spoelen in de meest logische volgorde. De hoekkeuken van 295 x 187 cm is compleet met een granieten werkblad, een vlak ingebouwde spoelbak en een designkraan. De Etna inbouwapparatuur geeft de keuken een luxe uitstraling. Design klepkasten en een kookplaatkast met een bestek- en twee pannenladen geven de keuken maximale opbergruimte. Deze keuken is al leverbaar vanaf €4.145.

Liefstyle keuken


LIFESTYLE KEUKEN
Deze mooie hoekkeuken van 210 x 270 cm is van alle gemakken voorzien. Lifestyle kunststof front met kaderprofiel. Kasten compleet voorzien van luxueuze en comfortabele laden. De kookplaatkast met een besteklade en twee pannenladen, geeft een optimale opbergruimte. De hangkasten van maar liefst 72 cm hoog zorgen voor nog meer bergruimte. Deze keuken is standaard voorzien van een kunststof blad. Werkbladen van andere materialen zijn uiteraard ook mogelijk. De keuken wordt compleet geleverd met Etna inbouwapparatuur. Een keuken met een maximale uitstraling. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf €4.286.

Praktische keuken


PRAKTISCHE KEUKEN
Gezellig wonen en eten in één ruimte is de trend. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van de kast is afgewerkt met een design paneel. De design onderkasten voorzien van de modernste elementen zoals de nieuwe pannenladen met daarachter een binnenlade komen normaal alleen bij de allerduurste designkeukens voor. De volledig geïntegreerde vaatwasser is mooi afgewerkt met een frontpaneel. Deze praktische hoekkeuken met de afmetingen 280 x 190 cm en wel 3 zitplaatsen past in elk huis. Het composieten werkblad met vlak ingebouwde spoelbak en designkraan biedt met de basisset Etna inbouwapparatuur een klasse keuken voor een zeer lage prijs €3.958.

Eigentijds KEUKEN


EIGENTIJDSE KEUKEN
Gezellig koken en leven in één ruimte waar alles samenkomt. Het spoeleiland geeft deze keuken een exclusieve uitstraling. Rust, kracht en styling komen samen in dit topontwerp. De keuken is compleet voorzien van Etna inbouwapparatuur met een luxueuze uitstraling. De vele ruime korfladen zorgen voor een optimale opbergruimte. Het kookgedeelte is 240 cm lang en het spoeleiland heeft een bladmaat van 180 x 90 cm. Het werkblad wordt aangeboden met een multiplex blad, een vlak ingebouwde spoelbak en een designkraan. Het spoeleiland biedt 4 ruime zitplaatsen. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf €4.459.

LIJN KEUKEN


LIJN KEUKEN
Een top model! Een trendy ontwerp van 305 cm lengte. Optimale werkruimte gecreëerd door apparaten te verwerken in de onderkast. Een onderbouwkoelkast en volledig geïntegreerde vaatwasser zijn mooi afgewerkt met een frontpaneel. De combimagnetron in deze keuken is onder de kookplaat geplaatst om een optimaal gebruiksgemak te krijgen. De design hangkasten van 72 cm hoog en samen 120 cm breed bieden nog meer opbergmogelijkheden. De gaskookplaat geeft naast de vierkante vlak geïntrigeerd spoelbak een mooie uitstraling op dit luxe granieten werkblad. De designkraan maakt het geheel af. Deze keuken, compleet voorzien met Etna apparatuur, is reeds leverbaar vanaf €3.332.

CLASSIC KEUKEN

 

CLASSIC KEUKEN
Een eigentijds traditioneel ontwerp. Deze keuken met een lengte van maar liefst 330 cm biedt een optimale werkruimte. De luxe inbouwapparaten van Etna, bestaande uit een gaskookplaat, afzuigunit, koelkast, oven en een volledig geïntegreerde vaatwasser, zorgen voor een keuken met optimaal gebruiksgemak. De drie hangkasten van wel 72 cm hoog met twee legplanken geven een zee aan opbergruimte. Het werkblad is aan de voorzijde afgerond. Onder de kookplaat zijn een besteklade en twee pannenladen van maar liefst 90 cm breed geplaatst voor een optimale bergruimte. Deze complete keuken is al leverbaar vanaf €3.499.

 

 

Wilt u geholpen worden door een van onze verkoopmedewerkers? Plan dan een afspraak in zodat onze verkoopmedewerker voor uw klaar staat!

LET OP: via deze weg kunt U een voorstel doen voor het maken van een afspraak in onze showroom. Na ontvangst gaan wij kijken of op uw gewenste tijdstip een medewerker beschikbaar is. De showroomafspraak wordt pas definitief als u een bevestigingsmail van ons terug krijgt.