Werkbladmateriaal

Een mooie rustige oplossing voor een keuken achterwand is om het werkbladmateriaal door te laten lopen. Enkele voorbeelden zijn; graniet of composiet, hittebestendig en bij een gepolijst blad goed afneembaar. Je kunt dit op maat bestellen, of je nu gaat voor een simpele smetplint of volledige achterwand alles is hierin mogelijk, zelfs je vensterbank kun je hiermee bekleden! Keramiek; hittebestendig, krasbestendig EN vlekbestendig , een ideale oplossing voor de echt keukenprinses! Multiplex; niet geschikt voor hitte ( geen gaskookplaat ) vlekbestendig, goed afneembaar en je ziet er weinig op. Per materiaal verschillen de maximale lengtematen, let hier dus goed op bij het plannen van je keuken.


Deel deze pagina.

Wilt u geholpen worden door een van onze verkoopmedewerkers? Plan dan een afspraak in zodat onze verkoopmedewerker voor uw klaar staat!

LET OP: via deze weg kunt U een voorstel doen voor het maken van een afspraak in onze showroom. Na ontvangst gaan wij kijken of op uw gewenste tijdstip een medewerker beschikbaar is. De showroomafspraak wordt pas definitief als u een bevestigingsmail van ons terug krijgt.