Houtz deuren

Uw deur, uw visite kaartje

Sinds enige tijd verkopen wij in onze showroom in Eibergen Houtz deuren. Houtz ontwikkelt, ontwerpt en produceert deuren. Ontzorgen in maatwerk is Houtz essentie. Een totaalconcept in ambachtelijk vakmanschap met gebruik van eerlijke en authentieke materialen. Een creatief proces waarin alles mogelijk is. Dit geeft Houtz vrijheid en dat resulteert in onderscheidende interieurs waarin ze alle details integreren. Houtz staat voor maatwerk deuren, in welke stijl dan ook: van modern, minimalistisch en robuust tot landelijk, uitbundig of ingetogen.

Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor uw huis of bedrijf? Witzand bouwmaterialen heeft een breed assortiment aan deuren. Wat voor soort deur u ook zoekt, Witzand kan helpen met het vinden van de meest geschikte deuren. We leveren standaarddeuren, maar deuren kunnen ook helemaal naar wens op maat gemaakt worden. In onze mooie showroom in Eibergen staat een breed assortiment deuren opgesteld.

Wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met Witzand of maak vrijblijvend een afspraak in de showroom. Witzand helpt u graag met het uitzoeken van de ideale deur(en)!

 

 


Deel deze pagina.

Wilt u geholpen worden door een van onze verkoopmedewerkers? Plan dan een afspraak in zodat onze verkoopmedewerker voor uw klaar staat!

LET OP: via deze weg kunt U een voorstel doen voor het maken van een afspraak in onze showroom. Na ontvangst gaan wij kijken of op uw gewenste tijdstip een medewerker beschikbaar is. De showroomafspraak wordt pas definitief als u een bevestigingsmail van ons terug krijgt.