Over ons

Bekijk hier onder onze bedrijfsreportage uitgezonden door RTV-Oost


Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! Al meer dan 120 jaar zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in Almelo, Eibergen, Lichtenvoorde, Ruurlo, Enschede en Vriezenveen hebben wij een sterke positie in Oost-Nederland.

Onze showrooms in Eibergen en Vriezenveen bieden een uitgebreid assortiment keukens, tegels, sanitair, deuren en haarden. Een prima plek om ideeën op te doen of u te laten adviseren door onze ervaren showroomverkopers. Onze vestiging in Almelo is gespecialiseerd in hout en bewerkingen. Vanuit voorraad leveren wij een ruim assortiment duurzame hout en plaatmaterialen.

Al onze vestigingen zijn voorzien van een complete afhaalcenter en een moderne bouwshop, waar de materialen snel afgehaald kunnen worden. Natuurlijk leveren we bestelde materialen ook just-in-time op de bouwplaats. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.
We zien u graag in één van onze vestigingen!