Compofloor

Compofloor is een innovatief en ideaal vloersysteem voor (het vervangen van) begane grondvloeren. Het systeem kenmerkt zich door uitstekende constructieve en bouwfysische eigenschappen, in combinatie met een eenvoudige, lichte en zeer snelle verwerking.

Het Compofloor renovatievloer systeem is éénvoudig, duurzaam en energie-reducerend. De veelal ongeïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer wordt door ons mogelijk in 1 dag vervangen. Compofloor garandeert een comfortabel, luchtdicht vloersysteem dat u ondersteunt in het verlagen van de energie-rekening en verhogen van uw wooncomfort. De Compofloor bestaat uit isolatie-elementen die geheel omsloten zijn door composiet. De elementen zijn hierdoor zeer sterk en licht van gewicht en hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

Door de ervaring van Compofloor weten zij dat bij vloerrenovatie de aansluiting van de nieuwe vloer op de bestaande bouwkundige constructie heel belangrijk is. Compofloor heeft hiervoor een speciaal montage anker ontwikkeld. Zodra de houten balken zijn vervangen zorgt het montage anker ervoor dat de nieuwe renovatievloer de bestaande muur niet extra belast en zorgen voor minder geluidsoverdracht tussen de nieuwe vloer en de bestaande bouwmuren.

Door het composiet materiaal is een lange levensduur gegarandeerd. De elementen worden in eigen beheer geprefabriceerd en tijdens de montage als “mannetje – vrouwtje” in elkaar geklikt. Hierdoor is de vloer luchtdicht en altijd met de juiste speling aangebracht voor het beste eindresultaat.

De voordelen van Compofloor renovatievloer bij houten vloer vervangen:
• Hoge energiezuinigheid, door hoge isolatiewaarden en het voorkomen van koude- en luchtbruggen;
• Groot renovatiegemak door hoge bouwsnelheid (1 dag per woning) en zeer laag gewicht (Arbo);
• Hoge duurzaamheid, het product heeft een zeer lange levensduur;
• Voldoet aan alle nieuwbouwnormen;
• Toepasbaar in vrijwel elke woning;
• Geen afval tijdens plaatsing door prefabricage. Geen beton tegen de muren (droge bouwmethode);
• Geen constructieve aanpassingen nodig door lichtgewicht systeem (25 kg/m2).

Voor meer informatie zie www.compofloor.nl


Deel deze pagina.