Passief Bouwblok

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst! Er komen steeds meer maatregelen om het energieverbruik te verlagen en de C02 uitstoot terug te dringen. Passief Bouwblok springt in op de groeiende vraag naar energiezuinig bouwen en biedt de oplossing.

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst!

Er wordt bij de aanschaf van woningen niet meer alleen naar de huurprijzen of hypotheeklasten gekeken, maar ook naar de steeds verder stijgende energiekosten. Ook vanuit de overheid wordt energiezuinig en duurzaam bouwen gestimuleerd. Er komen dan ook steeds meer maatregelen om het energieverbruik te verlagen en

de C02 uitstoot terug te dringen. De keuze voor energiezuinige en duurzame woningen en bedrijfspanden zijn de laatste jaren hierdoor opzienbarend gestegen. Passief Bouwblok springt in op de groeiende vraag naar energiezuinig bouwen en biedt de oplossing.

Hoe het werkt? Het bouwsysteem werkt heel simpel. De blokken, gemaakt van Neopor*, worden als Legosteentjes op elkaar gestapeld. Door de noppen vallen ze precies in elkaar en worden koudebruggen uitgesloten. Daarna wordt in de holle ruimte van het blok wapening aangebracht en beton gestort, waardoor in één keer een geïsoleerde binnen- en buitenmuur ontstaat. Alle Passief Bouwblokken zijn omkeerbaar, zelfs de hoekblokken waardoor u geen linker-of rechterhoekblokken nodig heeft. Omdat het blok nog relatief onbekend is in Nederland, bieden wij een totaal concept aan; van uitleg aan de architect of constructeur tot eventueel begeleiden tijdens de bouw. Bij bestellingen vanaf 200m2 helpen wij gratis een hele dag mee tijdens de bouw. Ook advisering over de afwerkingmogelijkheden of het bezoeken van referentieprojecten is mogelijk.

Bekijk hier de brochure 

 

RECHT BLOK

Lengte : 1200 mm
Hoogte : 245 mm
Dikte : 400 mm
RC waarde : 9.00 m2.K/W

 

PASBLOK

Lengte : 1200 mm
Hoogte : 200 mm
Dikte : 200 mm

 

BUITEN HOEK

Lengte : 850 mm en 550 mm
Hoogte : 245 mm
Dikte : 400 mm
Isolatiewaarde : 9.00 m2.K/W

 

BINNEN HOEK

Lengte : 450 mm en 150 mm
Hoogte : 245 mm
Dikte : 400 mm
Isolatiewaarde : 9.00 m2.K/W

 

HORIZONTAAL ELEMENT

Lengte : 1200 mm
Hoogte : 140 mm
Dikte : 50 mm

 

VERTICAAL ELEMENT 

Breedte : 140 mm
Hoogte : 490 mm
Dikte : 50 mm

 


Deel deze pagina.

Passief Bouwblok

Passief Bouwblok