SlimFix Deco

Slimfix deco

Isolatie en decoratie in één

Uit voorraad leverbaar!

"Het snelst verwerkbare en luchtdichte zolder isolatie" Bent u van plan de zolder te gaan isoleren? Of wilt u een zolder verbouwen? Dan biedt SlimFix Deco uitkomst om uw zolder om te toveren tot een mooie leefbare ruimte. Witzand Bouwmaterialen B.V. als hoogwaardig leverancier van het SlimFix® Deco systeem helpt u met een snelle transformatie en het enige wat u hiervoor nodig hebt is een schroevendraaier en een zaag, zo simpel kan het zijn.

Snelle verwerking, optimaal resultaat

SlimFix Deco is ten op zichtte van vergelijkbare isolaties voor renovaties het snelst verwerkbare systeem voor het na - isoleren van hellende daken en biedt hoge isolatie waardes.

Toepassing, Het SlimFix® Deco isolatie systeem en de Deco klik en naadprofielen maken het mogelijk om binnen drie handelingen alle hellende daken na te isoleren en te voorzien van een mooi afgewerkt plafond.Â

In 3 stappen bent u klaar:

1. Vastschroeven van de profielen
2. Inklemmen van de isolatieplaten
3. Handmatig vastklikken van de afdekprofielen

Deco klik en naaldprofielen zorgen voor een luchtdichte afsluiting op uw zolder. Normaliter is het een flinke klus om een luchtdichte aansluiting te maken, maar in combinatie met Deco klik en naaldprofielen is dit voor jou geen punt.

Voordelen van SlimFix DecoSlimFixDeco

  • Minder materialen
  • Kortere verwerkingstijd
  • Hogere isolatiewaarde, dus besparing op  eenergiekosten
  • Duurzaam en recyclebaar
  • Brandveilig SE-kwaliteit
  • Leverbaar op lengtespecificatie
  • Mooi afgewerkte zolderruimte
  • Vormvast en vochtbestendig
  • Meer wooncomfort SlimFixDeco plaat

SlimFix Deco demonstratie video

Verkrijgbaar in standaardlengte

SlimFix Deco is leverbaar in de standaardlengte van 1300 mm of op specificatie van 1000 t/m 1600 mm lengte. Dit betekent dat de platen afgestemd kunnen worden op het project, waardoor veel zaagwerk en afval wordt voorkomen. De breedte is standaard 1020 mm of indien gewenst ook te verkrijgen in een breedte van 510 mm.

Toch liever groen?

Wilt u een isolatieplaat met speciale Biofoam technologie kijk dan naar SlimFix Deco Bio.

Meer informatie en bestellen

Bij ons bestelt u SlimFix Deco extra voordelig. Wilt u Gedetailleerde informatie over SlimFix Deco bekijk dan de online brochure. Wil u advies op maat of bestellen neem dan gerust contact op.