Isover Multimax 30 Ultra

Een smalle spouw en toch een hoge isolatiewaarde, met Isover Multimax 30 Ultra is dit mogelijk. Mulitmax 30 Ultra is vanaf nu te vinden in ons assortiment.

Een smalle spouw en een EPC van 0,6? Dat kan

Een smalle spouw en toch een hoge isolatiewaarde met Isover Multimax 30 Ultra. Mulitmax 30 Ultra is als beste en eerste met het toepassen van minerale wol en vanaf nu te vinden in ons assortiment. Voor optimaal gebruik dient deze stevige isolatie plaat van minerale wol toegepast te worden in een niet ventilerende spouw.

Minerale wol isolatieplaat

De isolatieplaat is voorzien van een speciale folie waardoor deze goed beschermd is tegen externe invloeden. Door de soepele verwerking is de isolatieplaat prettig in gebruik. Toepassing, de plaat is goed te gebruiken voor het toepassen in een niet ventilerende spouw.

De Isover Multimax 30 Ultra is voordelig te bestellen bij Witzand Bouwmaterialen.

Vele voordelen

  • Het beste isolerende minerale wol op de markt
  • Duurzaam en recyclebaar: gemaakt van 75 procent gerecycled glaswol
  • Zeer dunne isolatieplaat en een hoge isolatiewaarde
  • Snel een eenvoudig te verwerken
  • Handige rasterlijnen voor het versnijden van de isolatieplaat
  • Waterafstotend en damp open folie

Zeer gunstige Rc-waardes

Met Isover Multimax 30 Ultra is bij 105 mm een Rc te halen van 3,95 tot 5,5. Zo is 137 mm al voldoende voor een Rc-waarde van 5,0 m2.K/W. En deze extra hoge Rc draagt ook weer bij aan een lagere EPC. Op EPC-wijzer kunt u berekenen hoe u een EPC van 0,6 of lager reailiseert.

Verkrijgbaar in verschillende diktes

De stevige spouwmuur isolatieplaat is te verkrijgen in verschillende diktes

Meer informatie:

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de online brochure bekijken. Wilt u advies op maat of wilt u de Isover Mutimax 30 Ultra bestellen, dan kunt u contact opnemen.

Of kijk op de website van Isover.