Keramisch boeiboord

Renoveren in combinatie met het (beter) isoleren van het hellende dak betekent vaak dat er specifieke aandacht besteed moet worden aan de detailleringen van het dak. Één van de aandachtspunten is dat er door heel het isolatiepakket een hoogte verschil ontstaat ter plaatse van de gevelbeëindiging. MONIER ontwikkelde een nieuw duurzaam en onderhoudsvrij hulpstuk als oplossing voor dit hoogteverschil. Het MONIER Keramisch boeiboord!

EFFECTIEVE EN FRAAIE OPLOSSING - PERFECT BIJ BOVENDAKSE ISOLATIE

Het kermanische boeiboord is een universele oplossing voor die gevallen wanneer de flap van de toegepaste gevelpannen bij bovendakse isolatie in de werkende hoogte niet meer toereikend is. Met het keramisch boeiboord kunt u het hierdoor ontstane verschil moeiteloos en op esthetisch fraaie wijze overbruggen.

Het keramisch boeiboord is standaard leverbaar in de kleuren natuurrood, blauw gesmoord en zwart geëngobeerd en passen bij de MONIER assortiment keramische dakpannen. Op aanvraag en bij voldoende volume zijn er ook andere kleuren leverbaar. Voor een gemakkelijke en zekere montage is het keramisch boeiboord voorzien van twee schroefgaten, met twee MONIER RVS torxschroeven van 40 mm kan dit hulpstuk worden verankerd aan de dakconstructie.