Trespa

Trespa hoort absoluut thuis tussen de gevel specialisten

Bent u op zoek naar Trespa platen? Trespa hoort absoluut thuis tussen de gevel specialisten. Terspa® Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntergreerd oppervlak, vervaardigd met Terspa's unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van de thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge tempraturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte-gewicht verhouding. 

Weer- en kleurstabiliteit van Trespa 

Trespa® Meteon®-platen presteren buitengewoon goed in de buitenlucht. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak. Bovendien zij de platen vrijwel ongevoelig voor zure regen. De beste graadmeter voor de prestaties van het materiaal zijn versnelde verweringstesten. Uit recente studies blijkt dat het decoratieve oppervlak van Trespa® Meteon® onverminderd zeer hoog scoort op aspecten asl UV-bestendigheid en kleurstabiliteit. 

Trespa is onderhoudsvriendelijk 

Trespa® Meteon®-platen zijn robuust en reageren niet op andere stoffen, waardoor er geen extra afwerk- of beschermlagen nodig zijn. Vuil hecht amper op het gesloten, poriënvrije, dichte HPL-oppervlak, waardoor Trespa® Meteon® glad en gemakkelijk te reinigen blijft. 

Solide en sterk 

Trespa® Meteon® is een materiaal met een hoge consistentie en dichtheid, waarin bouten, schroeven en andere mechanistische bevestegingsmaterialen steving vast blijven zitten. Ondanks de hoge buig- en treksterkte en de uitstekende uitrekbestendigheid en slag- en slootvastheid van de platen, is Trespa® Meteon® gemakkelijk te bewerken en verwerken. 

Veilig en zeker 

Trespa hecht grote waarde aan de veiligheid van processen en producten. Trespa® Meteon® is leverbaar in twee kwaliteiten: standaard kwaliteit en een brandvertragende kwaliteit (FR). Het standaard leveringsprogramma van Trespa® Meteon® voldoet aan de eisen van de Europese norm EN 438-6 en voldoet tevens aan de door European Economic Area (EER) verplicht gestelde CE-markering conform de Europese norm EN 438-7. 

Link voor Trespa®

Trespa® Meteon® gevelbekleding

 


Deel deze pagina.