Het is bijna zover, Witzand XL Almelo

Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen want op 1 september as opent Witzand XL Almelo haar deuren. Een prachtig nieuw pand met een moderne drive inn afhaalcenter en een grote bouwshop.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen want op 1 september as opent Witzand XL Almelo haar deuren. Een prachtig nieuw pand met een moderne drive inn afhaalcenter en een grote bouwshop. Volledig duurzaam gebouwd volgens de BREEAM methode.

Fase 1 van de bouw bestaat uit de bouw van het afhaalcenter. Vanaf september bouwen verder met het logistiek centrum en de aanpassingen aan onze schaverij.

foto van Bouwbedrijf de Driehoek - Groenlo. foto van Bouwbedrijf de Driehoek - Groenlo. foto van Bouwbedrijf de Driehoek - Groenlo.

Vanaf 1 september bent u van harte welkom om het nieuwe afhaalcenter te komen bewonderen. Om de opening te vieren hebben we in de gehele maand september vele mooie aanbiedingen, een spaaractie, gratis Witzand gehaktballen en nog veel meer.